1 uur Bowlen bij Gasterij 't Karrewiel

1 uur Bowlen bij Gasterij 't Karrewiel

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1 uur Bowlen bij Gasterij ’t Karrewiel. Ga voordelig naar een Sport en spel in Delft NL aan een scherpe prijs.

1 uur Bowlen bij Gasterij ’t Karrewiel: details

Wat? –

Nu aan slechts 20.50 EUR in plaats van 27.95 EUR

Zin in een leuk en actief uitje met vrienden of familie? Ga gezellig bowlen bij Gasterij ’t Karrewiel, gevestigd in een monumentaal pand op de Paardenmarkt in het historische centrum van Delft. Gasterij ’t Karrewiel al 35 jaar een unieke uitgaansgelegenheid in Delft.

De Gasterij heeft 10 volautomatische bowlingbanen. Voor kinderen hebben zij automatische bumpers (in te stellen per speler), glijbaantjes en (kinder-) bowlingballen. Het gebruik van deze faciliteiten is gratis, ook krijg je bowlingschoenen gratis in bruikleen. Ook beschikken zij over diverse restaurantzalen die afgescheiden kunnen worden gebruikt en uitermate geschikt zijn voor gezellige grilldiners, à la carte diners in Burgers en Bistro ’t QarraZ, maar ook voor feestavonden tot 400 personen. Ook beschikken zij over een Spelerij speciaal voor de kinderen.

Bij Gasterij ‘t Karrewiel betaal je per baan. Er kunnen 6 personen op 1 baan, dus of je nu met z’n tweeën of met z’n zessen gaat bowlen, de prijs verandert hierdoor niet. 

Bereikbaarheid

Gasterij ’t Karrewiel is gevestigd aan de rand van het historisch centrum van Delft. Ze beschikken over een eigen parkeerterrein voor de deur. 

Kijk voor meer informatie op de website van Gasterij ’t Karrewiel.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!