1 of 1,5 uur padellen voor 4 personen bij Padelhill Hillegom

1 of 1,5 uur padellen voor 4 personen bij Padelhill Hillegom

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

1 of 1,5 uur padellen voor 4 personen bij Padelhill Hillegom. Ga voordelig naar een Sport en spel in Hillegom NL aan een scherpe prijs.

1 of 1,5 uur padellen voor 4 personen bij Padelhill Hillegom: details

Wat? 1of 1,5 uur padellen voor 4 personen bij Padelhill Hillegom met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 21.50 EUR in plaats van 30.00 EUR

Padelhill

Padel is bijna niet meer weg te denken. In je omgeving is er altijd wel iemand die het speelt. Kom bij Padelhill padellen en kom eracher hoe toegankelijk het is, iedereen kan en mag meedoen. Padelhill heeft prachtige banen en echte topserive.

Wat is padel

Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is snel, dynamisch en spectaculair door het gebruik van de wanden. De sport heeft een strategisch karakter omdat je onverwachte rally’s hebt. Bij padel gaat de bal net weer  anders dat je verwacht. In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. Verwacht het onverwachte. Het speelveld van een padel baan is te vergelijken met een tennisbaan, maar dan kleiner. Verder heeft het een omheining van glas en hekwerk. Een speelhelft is gescheiden door een net, en verdeeld in twee servicevakken en een achterveld. Padel wordt over het algemeen in dubbelspel gespeeld.

Spelregels

Ook de spelregels lijken natuurlijk veel op die van tennis. De bal moet over het net heen en in het vak van de tegenstander worden geslagen. De bal opslaan doe je onderhands, waarbij de bal eerst moet stuiteren achter de servicelijn voordat je serveert. Je mag de bal na de stuit tegen de muur of de wand laten komen en daarna hoef je hem pas terug te slaan. Dit mag ook weer via een muur en levert vaak verassende rally’s op.
 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Padelhill in Hillegom.
 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!